Integritetspolicy

 

Vi på teakplattan.se värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter. Denna policy beskriver hur vi samlar in, använder, delar och skyddar dina personuppgifter när du besöker eller handlar på vår webbshop. Personuppgifter som vi samlar in Vi samlar in personuppgifter när du besöker vår webbshop, gör en beställning eller kommunicerar med oss via e-post eller telefon. De personuppgifter vi samlar in kan inkludera:

  •  Namn
  •  Adress
  •  E-postadress
  • Telefonnummer

Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att behandla din beställning och leverera varorna till dig. Vi kan också använda din e-postadress eller telefonnummer för att kontakta dig angående din beställning eller för att skicka information om våra produkter och tjänster. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på länken i ett e-postmeddelande eller kontakta oss direkt.

Delning av personuppgifter

Vi delar endast dina personuppgifter med tredje parter som är nödvändiga för att behandla din beställning, till exempel leveransföretag och betalningstjänster. Vi säljer eller hyr aldrig ut dina personuppgifter till tredje parter för marknadsföring eller andra ändamål.

Säkerhet för personuppgifter

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förändring, förlust eller annan obehörig behandling. Vi begränsar också åtkomsten till dina personuppgifter till våra anställda och samarbetspartners som behöver dessa uppgifter för att utföra sina arbetsuppgifter.

Lagring av personuppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att behandla din beställning och för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter. Efter detta kommer dina personuppgifter att raderas.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till och korrigering av dina personuppgifter som vi har i vårt register. Du har också rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, begränsar behandlingen av dina personuppgifter eller invända mot behandlingen av dina personuppgifter. Om du vill utöva dessa rättigheter kan du kontakta oss via e-post eller post (se kontaktinformation nedan).